DENİZLİ / KALE - Şehit Polis Yılmaz Mayuk Ortaokulu

Ock

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem 2.yazılı ortak sınavlar okulumuz da yapıldı. Okulumuz 6.sınıf öğrencilerimize Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkçe ve Matematik derslerinin sınavı,7.sınıflara ise Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Fen Bilimleri sınavları yapıldı..

Ock

2023/ 2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem 12_18 Aralık tarihleri arasında YERLİ MALI HAFTASI KUTLAMALARI YAPILDI..

Ock

Okulumuz Şehit Polis Yılmaz Mayuk İlk ve Ortaokulu öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Dilimizin Zenginlikleri Projesinde çalışmalarını panoda sergilediler..Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ock

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı.100.yıla özel gösteriler ile coşkulu bir şekilde kutlamalar yapıldı.Şiirler okundu,konuşmalar,halk oyunları,gösteriler ve yarışmalar yapıldı.Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun ..

Ock

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Dönem 24 Kasım Öğretmenler günü kutlandı.24 Kasım Öğretmen günü ile ilgili şiir,tiyatro ve oyunlarla kutlama etkinliği yapıldı..

Ock

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı okumuz Okulum Temiz Belgesi alarak ,beyaz bayrak almaya hak kazandık.Emeği geçen herkese teşekkürler..

Ock

Okulumuz Şehit Polis Yılmaz Mayuk İlk ve Ortaokulu öğrencilerimiz,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Milli Birlik,beraberlik,vatan sevgisi,Demokrasi ve yurt bilincini güçlendirmek için Okulumuz 15 TEMMUZ GAZETESİNİ Okulumuz olarak sunulmuştur. Emeği geçen herkese teşekkürler..

Eyl

Okulumuz Şehit Polis Yılmaz Mayuk İlk ve Ortaokulu 2023/2024 Eğitim Öğretim yılını başladı.11 Eylül 2023 tarihinde 43 İlkokul 27 Ortaokul ve 10 anasınıf öğrencileri olmak üzere 80 öğrenci ve 11 öğretmeni ile eğitim öğretim yılını başlamıştır..

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Panomuz hazır. Emeklerinden dolayı İngilizce Öğretmenimiz Aslı PİNAR'a teşekkür ediyoruz.

Eyl

İlköğretim Haftası yapılan etkinlikle kutlandı. Yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun. Emeklerinden dolayı öğretmenimiz Serap ŞAHİN'e teşekkür ederiz.